Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Melody, 2. feb, 2009
Hallo Hallo. For nogen nydelige hunder du har da ! Jaja fin hjemmeside og foresten. Litt synd på de fine revene opp etter veggen hehe. Ha ei fin uke fra Melody
E-post:
Skrevet av Franz Merle, 28. jan, 2009
Der Mittwoch ist schon dahinter, Drum bin ich auf Besuch und wünsche Dir ein sehr gemütlichen Wochenrest und einen wunderschönen Tag.
Sei lieb gegrüßt von Franz aus Argentinien
E-post:
Skrevet av Charles Lorentsen, 28. jan, 2009
Hei!
Har vært innom siden din og tittet litt. Litt artig å se flere med hvit elghund og at dette fungerer bra. Har en hvit elghund som er ca. 15 mnd nå. Fikk den godkjent for ettersøk høsten 2008. Har vært med på en elgjakt, og jeg synes den fungerte veldig bra til å være første sesongen. Jeg bruker den kun som bandhund. Skal bli artig å se den videre fremover. Skal prøve å trene litt med den i vår og sommermånedene. Har mye elg i nærområdet der jeg bor og får gode treningsmuligheter.
Hilsen
Charles
E-post:
Skrevet av Anne, 28. jan, 2009
Hei
Nå er det lenge siden jeg har vært på hs din. Så leit å lese om Varga. Håper inderlig at dette går bra. Du får ta en titt innom min side også. Meld deg gjerne på FIFu-listen min for å få mer besøk på din egen hs.

mvh
Anne
E-post:
Skrevet av Christina Korsvik Johansen, 19. jan, 2009
Hei hei, artig å finne en hjemmeside med hvithund :) Har selv en hvit hann på snart 8 mnd, og er "fersking" når det gjelder elghund. Har hatt fugelhund før. Følger med på det som blir lag ut, og finner kanskje noen tips jeg kan bruke. Blir spennede å se hva våren og sommeren gir oss av utfordringer når sportreningen skal starte for fullt for oss :) Hilsen fra Christina, Fauske
E-post:
Skrevet av Ellinor & hundarna, 18. jan, 2009
Varma tankar till tvåbenta och fyrbenta, lycka till med rehabiliteringen av Varga!

Hälsningar Ellinor
Hjemmeside:
Skrevet av Anna Hoel, 15. jan, 2009
vi her i Kennel Skorgebo ønsker dere lykke til med Varga nå etter operasjonen. Det er trist med syke hunder, så vi ønsker dere rktig god bedring!
Anna Hoel
E-post:
Skrevet av cecilia, 10. jan, 2009
fin hemsida och jag gillar verkligen Frost.
MVH Cecilia Kennel Titanerna Sverige
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Eli, 7. jan, 2009
Håper at det går bra med kulen på Varga og at den va helt "uskyldig". Planlegger du å kjøpe ny hund?
Skrevet av Tika Amalie, 22. des, 2008
Hei Frost og Varga :)

Skulle bare ønske dere begge 2 en god jul og et godt nyttår :) Jeg kommer innom med pakke til dere :) Julevoff fra Tika ;)
Skrevet av Ellinor & Co, 10. des, 2008
Vithundshälsningar från Värmland till fôlk och hundar:) Vi jagar fram till sista december, fast nu är det mest träning och jaktprov. Vi har en kalv kvar att fälla om hundarna gör ett gott jobb:)
Hjemmeside:
Skrevet av Erik Asklund, 4. des, 2008
Hei.
Takk for trivelig telefonsamtale. Jeg har nå vært inne og sett på hjemmesida di. Kjæmpebra. Jeg har også vært inne på DogWeb og sett på hundene dine. Hvorfor i all verden går du ikke jaktprøver ? Hvis det du legger ut på video og ellers er i nærheten av virkeligheten, så skulle det ikke være noen store problemer. Det er viktig for avlen at hundene har dokumenterte jaktegenskaper. Og så er det steika artig når det lykkes.
Jeg har satt deg opp på valpelista, men det er stor rift om tispevalper så vi får se.
Skal holde deg orientert etter hvert.

mvh Erik Asklund
ps. legger ved et bilde av Zizi.
E-post:
Skrevet av m, 25. okt, 2008
hei
Ett nytt hundeforum har åpnet. Vi trenger nye medlemmer med alle slags hunderaser og blandingsraser. Håper du tar en titt innom siden og registrerer deg, det er gjort på ett blunk, Og det er selvfølgelig helt gratis.

Mvh Malin
www.hundesnakk.moo.no
Skrevet av Eli, 23. okt, 2008
Gratulerer med flotte jaktresultata! Eg jakte enda, når eg har fri og anledning. Vi slit litt, har fortsatt 5 dyr igjen, kun felt ett! Det har vært lite elg i år, ikke bare hos oss. Fine bilda fra jakta. Eg har ikke klart å holde jaktdagboka oppdatert. Slit med å få tid tel alt, vi har jo to unga som også kreve sitt. Lykke tel videre!
E-post:
Skrevet av Mona, 15. okt, 2008
Hei, nå har jeg lest jakthistorien din, herlig lesning!

Hvorfor ikke stille på jaktprøve, løshund?
Du vet at du kan stille på hjemmeterrenget en gang? Nå vet du jo at du har dyr på terrenget.
E-post: